maanantai 17. syyskuuta 2012

Weekend of Design


Menimme eilen kahden vaihtariystäväni kanssa katsastamaan Helsinki Design Weekin tarjontaa. Kävimme Katajanokalla olevassa HDW:n päänäyttely Above:sse ja Suvilahden Arjen Aarteet -näyttelyssä. Above-näyttelyn puitteet vanhassa Tullitalossa olivat upeat. Näyttely esitteli sisustussuunnittelun ajankohtaisia nimiä ympäri maailmaa. Itselleni mieleen jäi OneNordicCompany:n itsekoottavat tuolit.





Katajanokalta suuntasimme Suvilahteen katsastamaan Arjen Aarteet -näyttelyn, joka esitteli kansainvälistä arjen muotoilua ja innovaatioita 23 eri maasta. Jokaisesta maasta oli esillä myös tunnettu muotoilutuote. Pidän muuten kovasti Kattilahallin ja Suvilahden alueesta kontteineen ja värikkäine graffitiseinineen. 

Onneksi erilaiset tapahtumat jatkuvat, vaikka design-viikko loppuikin jo. Kokkailusta ja ruoasta kiinnostuneiden kannattaa keskiviikkona ja lauantaina suunnata Teurastamoon. Keskiviikkona Maalaistentori saapuu Teurastamon pihaan ja paikalla on niin traktoreita, musiikkia, kuin luomutuotteitakin. Lauantaina paikalla järjestetään taas keittiökirpputori, josta voi löytää  keittiötarvikkeita, reseptejä ja muuta keittiöön liittyvää. 









<3 Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti