tiistai 18. syyskuuta 2012

Brunch time: Sunn


Vietimme rentouttavan sunnuntaiaamupäivän Ravintola Sunn:in brunssilla opiskelukavereideni kanssa. Olin positiivisesti yllättynyt paikasta, sillä olin kuullut hieman ristiriitaista palautetta. Minulle tärkeimmät kriteerit brunssissa ovat hyvä kahvi ja tuore leipä. Niillä päästään jo aika pitkälle ;) Nämä toteutuivat aika hyvin Sunnissa. Lisäksi lämminsavulohi- ja sienisalaatti saavat minulta ainakin pisteet. Saaristolaisleipä oli maukasta ihan perinteisesti nautittuna, kuten myös raikkaan guacamole-kastikkeen kanssa. En ole ehkä se fanaattisin jälkiruokien ystävä, joten minulle riittivät brie-juusto ja croissantti marmeladin kera, sekä pieni pala omenapiirakkaa jälkkäriksi. Tuoreet hedelmät olivat myös hyvä lisä brunssiin. 

Sunnin brunssin perushintaan (18,50e) ei kuulunut lämmintä ruokia tai muita jälkiruokia, mutta niitä sai tilata erikseen. Listalla olleet Eggs Florentine ja Churrot kuulostivat aika houkuttelivalta. Itselleni jäi positiivinen vaikutelma brunssista. Valikoima ei ole kovin laaja, mutta itse en olisi muuta oikeastaan kaivannutkaan. Laadukkaat raaka-aineet ja rauhallinen ja siisti miljöö olivat parasta Sunnin brunssissa. Parannettavaa löytyisi kuitenkin ehkä palvelusta - meitä palvellut tarjoilija tiuski meille koko ajan, ja välillä tuli fiilis, että tarjoilijat eivät oikein pitäneet siitä, että emme tilanneet brunssiin mitään lisukkeita.

Arvosana: 9

/Jonna


2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia ja mukavan rauhallinen postaus. Tuli itellekin sellanen kiva sunnuntaifiilis, vaikka tiistaissa jo mennäänkin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Nik kommentistasi! Minustakin on kiva näin alkuviikosta muistella rauhallisia viikonlopun brunssihetkiä :)
    /Jonna

    VastaaPoista