torstai 16. elokuuta 2012

Take me back to where I'm from

Mökkiviikonlopun jälkeen jäin Turun seudulle viettämään aikaa perheeni ja täkäläisten ystävieni kanssa. Aina toisinaan mietin, että olisi ihanaa taas asua täällä kotiseuduilla tuttujen ihmisten ja paikkojen ympäröimänä. Kenties joskus vielä näin tapahtuukin, mutta toistaiseksi aion ottaa kaiken irti näistä muutamasta viikosta, jotka tulen täällä viettämään ennen lähtöäni Italiaan.

Tämän viikon kaverikierros alkoi oikeastaan jo sunnuntai-iltana, jolloin kokoonnuimme rakkaiden lapsuudenystävieni kanssa olympialaisten päättäjäisten kisakatsomoon. Yksi ystävistäni oli juuri palannut kesävaihdosta Itävallasta ja kaksi muutakin olivat olleet kesälomareissuilla, joten jälleennäkemisen riemu oli suuri ja höpöteltävää riitti pitkälle yöhön. <3


Maanantaina taas vietin aikaa ystäväni luona hänen koiraansa ja 1-vuotiasta kummityttöään paijaillen. Aivan mielettömän ihania pikkuisia molemmat! Sen jälkeen olen vielä ennättänyt vierailemaan äitini luona, jossa hän oli loihtinut aivan ihanaa lohikeittoa ja kanttarellikastiketta. Herkullisen ruoan nauttimisen lomassa pikkusiskoni sai minut koukutettua kotimaiseen Klikkaa mua -sarjaan. Jaksot olivat niin hauskoja ja elämänmakuisia, että päädyimme tuijottelemaan niitä äitini ja siskoni kanssa koko illan!

Tiistaina sen sijaan vietimme illan hyvässä porukassa juhlistaen montaa asiaa: erään ystävän uutta työpaikkaa, toisten kotiinpaluuta ja toisten vaihtoonlähtöä.

Niin, ja tietysti ylipäätään kesän viimeisiä päiviä.:)


Ihana viikko siis takana, näitä lisää! Nyt viipellän isäni kanssa tekemään kirpparilöytöjä.

<3 Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti