maanantai 20. elokuuta 2012

Brunch Time: Palace


Muutama viikko sitten vietimme ihanan lauantai-iltapäivän ystäväporukan kanssa brunsseillen. Vaikka olenkin tänä kesänä päässyt useasti brunssille ystävien kanssa, tämä kerta oli siinä mielessä erityinen, että juhlistimme samalla entisen kämppikseni syntymäpäivää. Siksi päätimmekin tärkeän päivän kunniaksi kokeilla jotain hieman juhlavampaa brunssivaihtoehtoa. Jonnan ehdotuksesta paikaksi valikoitui lopulta legendaarinen Ravintola Palace upeine merinäköaloineen. Palacessa tarjoillaan brunssia lauantaisin 25.8 asti kahdessa kattauksessa klo 12-16 välillä, joten ensi lauantaina on kesän viimeinen mahdollisuus katsastaa tämä brunssivaihtoehto. Teimme brunssivarauksen tällä kertaa hyvissä ajoin etukäteen, mutta pöytien runsaan määrän ansiosta se ei olisi välttämättä ollut tarpeen - ei ainakaan tuona kyseisenä lauantaina.




Tunnelma Palacessa oli sanalla sanoen juhlava. Upean näköalan lisäksi paikan vaalea kaunis sisustus ja klassinen kattaus loivat täydellisen ympäristön syntymäpäiväjuhlintaan. Kirsikkana kakun päältä löytyi vielä pianisti, joka esitti kaunista livemusiikkia koko brunssin ajan. Palvelu oli paikan juhlalliseen ja hieman viralliseenkin tunnelmaan sopivaa: asiallista ja auttavaista. Asiallinen lähestymistapa sai kuitenkin toisaalta aikaan sen, että henkilökohtaisuus ja sydämellisyys jäivät hieman uupumaan palvelutilanteista.


Hinnaltaan 32 euron brunssiin sisältyi monipuolinen buffetvalikoima erittäin laadukkaita ja maukkaita ruokia kuten fenkolisuolattua lohta, jokiraputerriiniä, sillikaviaaria ja porsaankylkeä. Lisämaksusta brunssiin olisi myös saanut nautittavaksi kuohuviiniä ja kahvia. Kaiken kaikkiaan seurueemme oli oikein tyytyväinen ruokalajeihin. Jokainen niistä tuntui olevan tarkkaan harkittu ja valmistettu huolella. Tämä brunssi oli kuitenkin siinä mielessä erikoinen, että se toi enemmänkin mieleen lounasbuffetin. Erityisesti hintaan kuuluvan kahvin puuttuminen jäi hieman harmittamaan, sillä seurueessamme oli useampikin hyvän kahvin ystävä. 

Ihanaa!
elävä pianomusiikki
upea merinäköala
ruokaisa menu

Parantamisen varaa...
lisämaksu kahvista

Arvosana
9-



<3 Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti