tiistai 7. elokuuta 2012

Brunch Time: Villipuutarha


Lauantaina lähdimme nauttimaan sympaattisen kahvila Villipuutarhan brunssista. Kahvila sijaitsee Kalliossa aivan Helsinginkadun kulmilla, mutta paikkaa saattaa olla vaikea bongata, jos siellä ei aiemmin ole piipahtanut. Villipuutarha valloittaa erityisesti rauhallisella ja maalaisromanttisella tunnelmallaan, joka on parhaimmillaan kahvilan sisätiloissa. Pieneen tilaan mahtuu valtavasti kauniita koriste-esineitä, koreita lamppuja ja hauskoja kylttejä, joten katseltavaa riittää. Tällä kertaa teimme itse varauksen hieman liian myöhään, joten saimme tyytyä terassipöytään. Kadulle nostettuihin pöytiin ei sisätilan tunnelma tunnu aivan ylettyvän. Kannattaakin varata brunssi etukäteen, jotta saa pöydän sisältä.


Palvelu Villipuutarhassa oli ihanan ystävällistä. Kahvikuppien ja leipäkorien tyhjentyessä ne tultiin automaattisesti täyttämään ja asiakkaita tervehdittiin sydämellisesti hymyillen. Jokaisesta asiakkaasta pidettiin selkeästi hyvää huolta.:)


Mitä itse ruokaan tulee, brunssi vakuutti monipuolisuudellaan. Ateriavaihtoehtoina oli liha- tai kasvisbrunssi, josta valitsimme kumpikin tällä kertaa lihaisan version. Herkuteltavaksemme kannettiin siis juustoista, leikkeleistä, hedelmistä ja salaatista koostuva kokonaisuus, joka oli suussasulavan herkullinen. Tämän lisäksi brunssiin kuului vielä mustikkasmoothiet, omenamehusta ja kuohuviinistä valmistettu Mimosa-drinkki, leipäkori croissantteineen ja patonkeineen sekä tietysti kahvia. Vaikka ateria oli kohtalaisen runsas, se ei kenties ole tarpeeksi täyttämään suurempaa nälkää. Kaiken kaikkiaan brunssi kuitenkin sisälsi juuri niitä elementtejä, joita brunssilta odotammekin: kahvia, monipuolista ruokaa ja hyvää palvelua lämpimässä tunnelmassa.



Ihanaa!
romanttinen tunnelma
hyvä palvelu
Mimosa-drinksut

Parantamisen varaa...
terassin sisustus ja tunnelma

Arvosana
9 +


2 kommenttia:

  1. Moi.
    Oon vasta ruvennut seuraamaan teidän blogia ja tää on aivan ihana! Aivan mahtavia kuvia. Varasitteko tonne Villipuutarhaan pöydän etukäteen? Joku mainitsi että siellä on aina täyttä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Jaana! Voi, kiitos :) Varattiin pöytä etukäteen ja niin kannattaakin tehdä sillä paikka tuntuu aina olevan täynnä brunssiaikaan.

      Poista