perjantai 23. marraskuuta 2012

Weekend Snapshots


Kuten kenties aikaisemmista postauksista onkin käynyt ilmi, Budapestin reissu oli aivan loistava. Itselläni ei oikein ollut minkäänlaisia odotuksia kaupungin suhteen, enkä tapani mukaan halunnut ottaa liikaa selvää etukäteen. Olen nimittäin huomannut, että itselleni sopii kaikkein parhaiten matkustustyyli, jossa pidän aikataulun mahdollisimman joustavana ja mielen avoimena, enkä suunnitele mitään liikaa. Näin ollen pystyn olemaan avoin kaikille uusille mahdollisuuksille ja seikkailuille, joita reissu tuo mukanaan. Tärkeimmät nähtävyyden haluan toki aina katsastaa, mutta sen jälkeen on mukava vain tutustua paikalliseen kultuuriin ilman sen suurempia aikataulupaineita.

Tämä taktiikka toimi ainakin tänä viikonloppuna oikein hyvin. Vaikka toisaalta neljä päivää tuntuivat menevän aivan liian nopeasti, ehdimme kuitenkin nähdä ja tehdä todella paljon. Torstain vietimme Budapestissä opiskelevan kaverimme organisoimalla sightseeing-kierroksella, josta jatkoimme viettämään iltaa hauskasti sisustettuun Szimpla-baariin. Perjantaina nautiskelimme keskustan joulumarkkinoiden lämpimästä tunnelmasta ja ehdimme hieman shoppaillakin. Lauantaipäivä sen sijaan kului uramessuilla kiertelyyn ja ilalla nautiskelimme ihanasta buffet-illallisesta ja Europa-laivalla järjestetyistä messujen päätösjuhlista. Sunnuntain päätimme ottaa rennosti kiertelemällä muutamissa ihanissa kahviloissa, joita kaupunki tuntui olevan pullollaan.




Tämän pitkän viikonlopun jälkeen voin ehdottomasti suositella Budapestia reissukohteeksi! Hintataso kaupungissa on hyvin edullinen, ihmiset ystävällisiä (muutamia taksikuskeja lukuunottamatta) ja nähtävää riittää.

<3 Suski

2 kommenttia:

  1. Teillä on kyllä niin kaunis blogi, että pitihän se liittyä lukijaksi! Ja sitä paitsi olette tosi hyviä valokuvaajia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, ihanaa kuulla! :) Ja samat sanat sinne, sulla on myös tosi kiva blogi :) Huippua viikonloppua! -Suski

      Poista