keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Pizza Bianca


Italiankuumetta helpottaakseni valmistin Pizza Biancaa. Tämä on siis ohut- ja rapeapohjainen pizza ilman tomaattikastiketta. Tomaattikastikkeen sijaan taikinaan heitetään hieman suolaa ja se sivellään oliiviöljyllä. Päälle voit laittaa haluamasti täytteet. Tällä kertaa mukaan pääsi parmankinkkua ja tomaattia. Pizzan valmistuttua heitin päälle vielä puhvelinmozzarellaa ja rucolaa. Kannattaa muuten kokeilla laittaa puhvelinmozzarella "crudona" eli raakana tuohon päälle, sillä ainakin omasta mielestäni se pääsee paremmin oikeuksiinsa näin! Olin myös superinnoissani siitä, että sain vihdoin rapeahkon pohjan onnistumaan ihan tavallisessa uunissa! Ihan hyvä, sillä vaivasin taikinaa n. puoli tuntia. Oli muuten ihan hyvää käsitreeniä ;)
 
Hauskaa, että tästä blogista on pikkuhiljaa tulossa tällainen Italia-blogi Suskin oleillessa jo Milanossa ja minun haaveillessani siitä.
 
<3: Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti