tiistai 27. marraskuuta 2012

A While Ago...


Vielä vähän aikaa sitten...

...vilkuilin Duomon katolta alas...


...nautiskelin ihanasta veneretkestä...


...ja herkuttelin brunssien ja jätskin merkeissä.

 Valitettavasti tilanne ei ole enää tämä. Kuvat ovat nimittäin muutaman viikon takaisia ja tällä hetkellä kaikki aikani kuluu ryhmätapaamisten ja kokeisiin lukemisen merkeissä. Kaikki loppuesitelmäni nimittäin ajoittuvat ensi viikolle, jonka jälkeen meillä vaihtareilla alkaakin jo koeviikko. Paikalliset opiskelijat voivat tehdä kokeet myös tammi-helmikuun vaihteessa, mutta minulle tuo ajankohta ei sovi, sillä Tukholmassa kurssini alkavat jo tammikuussa.

Energiaa opiskeluihin olen saanut läheisen thaimaalaisen ravintolan herkuista, aina yhtä ihanalta ja pirteältä kämppikseltäni sekä pitkiltä kävelylenkeiltä kaupungin laitamilla. On uskomatonta ajatella, että jo kolmen ja puolen viikon päästä olen kotona Suomessa viettämässä joulua – aika on todella lentänyt tänä syksynä. Keväänkin suunnitelmat alkavat jo pikkuhiljaa olla järjestyksessä: sain nimittäin eilen tietää pääseväni takaisin vanhaan Tukholman-asuntooni, jossa viihdyin viime keväänä valtavan hyvin! Jes!

Tsemppiä teidän kaikkien haasteisiinne, liittyivätpä ne sitten opiskeluihin, työhön tai johonkin ihan muuhun.

<3 Suski

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä ja vielä kerran tsemppiä! Joulu on täällä oikeesti ihan kohta ja sitten saa möllöttää ja herkutella ihan rauhassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! :) Kyllä tää tästä, tuntuu vaan, että moni asia on jäänyt viime tippaan, mutta niin musta toisaalta tuntuu joka kerta lukukauden loppuessa... Ihanaa joulun odotusta sullekin. :)

      Poista