tiistai 8. tammikuuta 2013

POMEGRANATE DESSERT


Hyvää uutta vuotta minunkin puolestani! Täälläkin on rentouttavan loman jälkeen palailtu töihin ja ihan muutaman viikon päästä siintää jo vaihto edessä. Tykkään kokeilla kaikkia erikoisia hedelmiä, ja päätinkin tänään ostaa itselleni granaattiomenan. Siitä saikin loistavan ja terveellisen jälkkärin piristämään maanantai-iltaa. Kokosin herkun maustamattomasta jugurtista, granaattiomenasta, hunajasta ja kanelista. Yksinkertaista, mutta hyvää! Argentiinassa asuessani yksi parhaista jutuista oli naapurissani oleva hedelmä- ja vihanneskauppa, josta sai aina edullisia ja tuoreita hedelmiä, ja niitä pystyi aina herättyään hakemaan kätevästi aamupalalle. Nyt kun etsin asuntoa Milanosta, niin täytyy pitää silmällä paikkoja, joista pääsisi kätevästi niin hedelmä- kuin juustopuotiinkin.

<3: Jonna




2 kommenttia:

  1. Olen juuri lukenut tästä maagisen terveellisestä hedelmästä ja ostanut ensimmäiset kotiin. Rakastuin makeisiin siemeniin heti ja omenoita on tullut popsittua viikossa varmaan neljä. :) Tuota jogurttia täytyy myös kokeilla (kaneli on muuten myös todella terveellistä). :)

    VastaaPoista
  2. Hauskaa, että oot myös löytänyt tämän! En siis itse ollut aikaisemmin oikein kunnolla maistanut ja ihmettelen kyllä miksi. :) Oli kyllä herkullista! /Jonna

    VastaaPoista