keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Venice in Disguise

Meillä on koulussa meneillään välikoeviikko. Suurin osa meistä maisteriopiskelijoista kuitenkin välttyy välikokeilta, sillä kursseillamme on sen verran paljon ryhmätöitä, että professorit ovat päättäneet järjestää niiden lisäksi vain yhden kokeen lukukauden lopussa. Suomennettuna tämä tarkoittaa sitä, että meillä on tällä viikolla pääasiassa lomaa!:)

Siksipä päätimmekin lähteä kyproslaisen kaverini Antoniksen kanssa alkuviikosta kohti Venetsiaa. Itse en ole koskaan aiemmin päässyt siellä piipahtamaan, joten odotin reissua innolla. Enkä todellakaan joutunut pettymään. Venetsia on ehdottomasti yksi kauneimmista ja romanttisimmista paikoista, joissa olen koskaan käynyt. Kirjoitan reissustamme ykstyiskohtaisemmin joku toinen päivä, mutta nyt halusin tulla jakamaan kanssanne muutaman kuvan kauniista naamioista, joita Venetsia oli pullollaan. Katukauppiaat myivät pieniä naamioita edulliseen hintaan kun taas erikoisliikkeet olivat pullollaan laadukkaampia naamioita, joiden hinnat vaihtelivat muutamasta kympistä satoihin euroihin.


Olen aina tykännyt naamiaisista ja kaikenlaisista naamioista, mutta en ole koskaan ennen nähnyt Venetsiasta bongaamieni yksilöiden kaltaisia kaunikaisia. Tämä allaolevissa kuvissa esiintyvä naamio oli mielestäni niin kiehtovan näköinen, että päätinkin ostaa sen itselleni muistoksi reissustamme. Saa nähdä tuleeko tätä oikeasti joskus käytettyä vai asettuuko se hyllyn reunalle koriste-esineeksi.:)

<3 Suski

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, mäkin ihastuin tähän ihan täysin :) - Suski

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos!! :) Yhdet Halloween-juhlat olisi tiedossa, ehkäpä laitan tämän päälle sinne. - Suski

      Poista