sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Brunch Time: Blues Canal

Tukholmassa ja Helsingissä brunssitrendin ollessa nyt kuumimmillaan, odotin mielenkiinnolla Milanon brunssitarjontaa. Tänne saavuttuani huomaisin kuitenkin aperitivon olevan täällä suositumpi ajanviettotapa. Aperitivopaikoissa 6-10 euron hintaan kuuluu makoisan drinkin, viinin, oluen tai muun juoman lisäksi buffetpöytä salaatteineen, pastoineen, lihapatoineen ja muine herkkuineen. Olemmekin ystävieni kanssa kolunneet kotiseutumme Naviglin aperitivopaikat jo useaan otteeseen ja löytäneet suosikkimme niiden joukosta.


Tänä sunnuntaina päätimme vaihtelun vuoksi lähteä ruotsalaisen ystäväni kanssa tutustumaan Milanon brunssitarjontaan ja päädyimme pienen kävelyn jälkeen aurinkoisen terassinsa houkuttelemina Bues Canal -nimiseen ravintolaan. Paikka sijaitsee Naviglio Grande -kanaalin läheisyydessä Via Casalella.


Viidentoista euron hintaan kuului yksi vapaavalintainen juoma - viini, olut, mehu tai kahvi - ja kohtalaisen kattava valikoima aamiaisruokia. Erityisen maukkaita olivat suussasulavat leikkeleet, joista ilmakuivattu kinkku veti tällä kertaa pisimmän korren. Myös pienet täytetyt kroisantit olivat mieleeni ja niitä upposikin mahaan useampi. Pientä miinusta noutopöydälle on annettava vähäisistä kasvisruokavaihtoehdoista. Vegetaristiystäväni sai kuitenkin tilattu itselleen paistettuja kananmunia, leipää ja ranskalaisia, ja oli niihin oikein tyytyväinen. Paikan tarjoilijat olivat valtavan ystävällisiä, mikä ei täällä Milanossa ole ihan itsestäänselvyys. Suosittelenkin paikkaa lämpimästi, jos joskus pyöritte Milanossa päin ja brunssihammasta kolottaa. :)

<3 Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti