maanantai 22. lokakuuta 2012

Mom's Visit

Viime viikolla sain äitini kylään tänne Italiaan! Oli ihanaa nähdä häntä muutaman kuukauden tauon jälkeen. Koen olevani onnekas, sillä äitini on aina tullut innoissaan vierailemaan luokseni missä sitten olenkaan asustellut. Ensimmäisen vaihtoni aikana hän tuli jopa reppureissaamaan muutamaksi viikoksi kanssani Aasiaan.:)


Nelipäiväisen vierailun aikana ehdimme tehdä ja nähdä paljon. Vietimme iltaa viihtyisissä aperitivo-paikoissa, shoppailimme muutamissa kaupungin lukuisista ostoskaduista, istuskelimme kahviloissa ja vain kävelimme ympäriinsä nautiskellen syksyisen Milanon tunnelmista. Piipahdimme myös kaupungin ulkopuolella tutustumassa muutamaan Como-järven rannalla sijaitsevaan kylään, joihin en itsekään aiemmin ollut vielä ehtinyt.


 Tärkeintä viikonlopussa oli kuitenkin yhdessä vietetty aika ja lukuisat hyvät keskustelut. Tuntui, ettei jutuillemme meinannut tulla loppua, kun höpöteltävää oli ehtinyt kertyä niin paljon. Äitini vierailu antoi minulle valtavasti energiaa loppusyksyn kouluhommiin.:) 


<3 Suski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti