keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Brunch time: Tokyo 55 Sushibrunssi


Kuten mainitsinkin viime viikolla, kävimme kavereiden kanssa testaamassa Tokyo 55:n uuden sushibrunssin. Brunssia tarjoillaan tällä hetkellä lauantaisin klo 13-15. Suurena sushin ystävänä olin todella innoissani tällaisesta brunssivaihtoehdosta ja muistutti kuinka Tokiossa söimme aamupalaksi sushia kalatorilla aamukuuden aikoihin. Siitä oli hyvä aloittaa päivä kunnon kalaähkyssä. ;) Tokyo 55:n brunssi koostui yhteensä kuudesta nigiristä, kuudesta erikoismakista ja 6 hosomakista.

Erikoismakit olivat todella maukkaita: oli tulisempia makuja, friteerattuja ja liekitettyjä vaihtoehtoja ja ylipäätään loistavia makuyhdistelmiä. Vaikka aluksi mietittiinkin että 18 palaa on aika vähän, niin se oli juuri sopiva määrä, ja yksikin lisää olisi ollut jo liikaa. Vaikka "perinteiset" brunssielementit tästä brunssista puuttuivatkin, niin ei niitä kyllä kaivannutkaan. Jos on siis sushinälkä, niin tämä on kyllä erittäin hyvä vaihtoehto. Kaikki sushinystävät suunnatkaahan siis tänne! :)

<3: Jonna

2 kommenttia:

  1. Tämäkin brunssi on vielä testaamatta. Tosin en oikein tiedä voiko tätä kutsua brunssiksi, sillä jotain aamupalamaista olisi kiva saada mukaan. Mutta varmasti käyn paikan jossain välissä katsastamassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, joo, ei tuota ainakaan perinteiseksi brunssiksi voi ehkä kutsua ;) Mutta oikein herkullista oli!
      /Jonna

      Poista