En tiedä parempaa aamunaloitusta kuin nämä pannarit! Paksut pannarit, maukas karamellikastike ja kirpeät marjat ja omenat. Gluteenittomat jauhot ovat mielestäni maukkaampia kuin normijauhot, joten tein pannarit niistä vaikken olekaan keliaakikko. Lisäksi sokeri on korvattu hunajalla.
Pannarit (gluteeniton versio)
3 kananmunaa
2 dl maitoa
1 purkki kermaviiliä
1/2 dl öljyä
5dl gluteenittomia jauhoja (esim. Semper Hieno Jauhoseos)
3 rkl hunajaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl ruokasoodaa
pari hyppysellistä suolaa
maun mukaan vaniljan sieminä tai vaniljauutetta
Sekoita munien rakenne rikki kulhossa. Lisää joukkoon maito, kermaviili, öljy. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän avulla seoksen joukkoon. Lisää hunaja ja anna seoksen turvota noin 15 minuuttia. Paista noin 10 cm halkaisijan kokoisia pannukakkuja.
Karamelliomenat
hapokkaita omenoita
1/2 desi sokeria
voita
Kuumenna paistinpannussa sokeri ja sekoita voita joukkoon. Lämmitä seosta, mutta ole tarkkana, ettei sokeri pala kiinni pannuun. Lisää omenanviipaleet joukkoon ja anna seoksen tekeytyä pannulla hetken aikaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti